Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj sunca i ljepoteeee
Dobrodošli u stolni Bošnjački grad ❤
Sretna Nova 2018. godina ! Svim normalnim ljudima širom lijepe naše domovine Bosne i Hercegovine ! Lijep pozdrav iz Mostara !
@asterix773....... Eto vidiš, kad si normalan priđeš bez problema ...!!!
Vise se okupi kad neko flajere dijeli!
Uzivajte dragi Mostarci!
svaka čast klix moderatorima kad brišu normalne komentare, a ostave ove tipa Hrvatski Mostar i traže svađu svaka vam čast ! dabogda se ugasili u 2018!
@asterix773 Amin ya Rabbi, to bi bila najbolja vijest da drugi mediji objave "kiks se ugasio"
@asterix773 Tipični istočnomostarac, ništa ne radi, igra tavle sa cigaretom u ustima i želi drugima zlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U kom Mostaru zapadnom ili Istovnom?
Juznom prema Buni i Jasenici.
Hrvatski Mostar ❤️
Granice su u vašim glavama, i pas kad se posere označi teritorij tako i ti.
@asterix773 Priprosti imbecilu, kaže se da pas zapiša teritorij.
Na slikama vidim DEDA MRAZA, dokle ćete provocirati Bošnjake :D To nije u skladu sa religijom. Oni bi radije Ali Babu i kamile.
@SrbinMusliman92 Kamilr nemaju u istočnom Mostaru, istina, vjerovatno nisu uspjeli da ih nabave, ali ne bi nikoga začudilo da se pojave. A bilo bi im i korisno pošto trenutno sav teret nose na glavama od izvora vode do svojih muljevitih nastamba.
@Kli I zaista Zapadni dio Mostara je daleko napredniji, tačno se vidi jaz između te dvije strane i to veliki. Istok kao da je još u doba Turske.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)