Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovaj čovjek odudara od ostatka Hollwooda, tako skroman i normalan,nema na sebi odijelo od 15000 $ i sl.
Bitno je da se on time pohvalio na twitteru :D
Svaka cast momcino, tebi uzelo par minuta vremena, a djetetu koje je bolesno, napunio si srce i dusu.
Kakva bijedna gomila frustriranih homofoba. Pa ovdje je u pitanju dijete koje boluje od neizlječive bolesti i kome je barem na trenutak život izgledao malo ljepši. Koga b.k. kako bi se ti osjećala/o da te pozove Momoa. Da li bi željela imati karcinom mozga? Ako ga imaš uopće idiote.
da mi je dzejsonovu kosu trebe bi se za mene ljepile ko buhe na macku.
Mali je baš “sladak”
@Miko05 A ti si kreten
@Miko05 miko a ti si kretencina,id pogledaj se u ogledalo I dobro zapitaj kakav si ti to covjek ako si covjek.
Kakva inpiracija,sreca i zadovoljstvo za ovog djecaka nakon poziva . Ucinio mu je bar na trenutak zivot sretnijim. Hvala svim dobrim ljudima sto se suosjecaju i nalaze vremena i paznje za djecu kome je to vise nego potrebno!! Dirljivo!!
Ljude trebamo svaki dan Bogu zahvaliti na blagodatima koje uzivamo
@Helena Dodik daj ne seri
@Helena Dodik Momoi