|

Izložba podvodne fotografije "Povezani vodom" na Olimpijskom bazenu Otoka

Izložba podvodne fotografije "Povezani vodom" na Olimpijskom bazenu Otoka
23
A. P.
11.9.2019. u 11:39
3
komentara
23

dijeljenja
1/13
2/13
3/13
4/13
5/13
6/13
7/13
8/13
9/13
10/13
11/13
12/13
13/13
Olimpijski bazen Otoka i Klub vodeni sportova SCUBA iz Sarajeva, povodom otvaranja nove, 12. po redu plivačke sezone u Olimpijskom bazenu Otoka, organiziraju izložbu podvodne fotografije pod nazivom "Povezani vodom/Connected by water".
Otvorenje izložbe je 11. septembra u 18 sati, u prostoru bazena.

Autori izložbe su renomirani bosanskohercegovački podvodni fotografi, instruktori ronjenja i Mares i Hugyfot ambasadori Samir Solaković i Adnan Drnda.

Na izložbi će posjetioci moći vidjeti 30 probranih fotografija nastalih širom svijeta, te se u razgovoru sa autorima izložbe bliže upoznati sa čarima ronjenja i podvodne fotografije te mogućnosti da i oni sami postanu ronioci i podvodni fotografi.

Ovo je jedan u nizu sportsko-kulturnih događaja koji će uslijediti, u organizaciji Olimpijskog bazena Otoka i KVS SCUBA, a u svrhu popularizacije plivačkih i ronilačkih sportova, bavljenja sportom općenito, te u svrhu edukacije šire javnosti o važnosti zaštite okoliša i važnosti bavljenja sportskim aktivnostima u prevenciji zdravstvenih rizika.

Pridružite nam se da zajedno prođemo kroz mistični svijet Plave planete putem fotografija BH podvodnih ambasadora i otkrijemo podvodna blaga i vanzemaljske oblike života kakve do sada nismo imali prilike vidjeti.

Izložbu podvodne fotografije podržali su: JP Olimpijski bazen Otoka, KVS SCUBA Sarajevo, Mares S.p.A., Hugyfot Belgija, HEAD swimming, Inteabh d.o.o. i Proevent d.o.o.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...