Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neponovilo se nikome
seiko 5-ica neunistiva.
GENOCIDASI MATER VAM HEBEM OVIM PUTEM
Kada je prošla toliko gradova, bilo bi fino da izložba posjeti i gradove kao što je Banja Luka i Beograd. Neponovilo se i nezaboravilo se
Nek kliks poradi malo na spriječavanju ovih četnika/komunista koji nam brišu pluseve, danas udjem u kliks bukvalno svi plusevi u zadnjih par dana izbrisani..
Kažu najteže nam je kad pronadjemo djete ubijeno od srbočetničkih agresora, ne znam koliko je ovo politički korektno za današnji vakat..Danas ako kažeš nešto protiv četnika to je gore nego da pljuješ titu a kad kažeš nešto protiv ljudi koji su nas branili od četnika onda si "dobar"
I dan danas se pri pomenu sahrane MANJEG DIJELA zrtava srpskog naroda iz jama WW2 nakon 70 godina zlurado kenja o "nosanju kostiju" i "prizivanju rata". ...for the record.
Dokaz gdje i sa kim zivimo, te kolika budala moras biti da zivis tamo u BiH gdje si manjna. Sad je kasno zrtve niko vratiti nece, ovi sto su to uradili ostvarili cilj i dobili RS, a par njih izdrzalo kazne. U RS sada zivi 5% Bosnjaka i to je to
koji je uzas nas narod prozivio.........u srcu evrope......u srcu "civilizacije" strasno
@RBiHseSEREnaRSiHB67x dzaba postis.......nisi nikakav covjek !
ma on je napacena dusa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)