Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alipasino A faza like
drone ajde jos jednom napisi nestA
neštA si mi nervozan drone, ljubi čika mehmed u razdjeljak :)
A dobar je momak, samo sto smo mi pogan narod narod pa sam znao kakvi su komentari i prije nego sto sam pogledao...nekim ljudima zaista apsolutno nista na ovom svijetu ne valja...
Iopet fremdschämen. A ovih 5 minuta gore je valjda ono najbolje iz citavog nastupa zbog cega bih trebao pozeliti da cujem jos, platim kartu i tome slicno. Oj... povratit cu kolac.
Al pasinoo voli saraj vooo,Al pashinoooo svi smo lopoviiii !!
Momak mi je bas simpa,a i svidja mi njegov nacin na koji iskazuje svoj lokal patriotizam,lijepi moj Sarajlija,ne moze svako ovo ni razumjeti,kao sni sto Sarajevski duh ne moze svako razumjeti...
Svi mi koji smo odrasli na "Alpašu" znamo da je to:Najbolje,najgore,najljepše,najružnije,najluđe,naJjebenije naselje u komplet državi...Zato big RESPECT za moje ALI-ALI-ALI-PAŠINOOOO
ma Alipasino moje najdraze
Što mi izofira fazu levat!!!
Sada sam pogledao na youtube citav repertoar njegovih kolega i njegov nastup.KILAVO,DEPRESIVNO i NESTRUCNO do pm.
na Alipasinu davno formirana vlast, eno juce razgovarali o majorizaciji Bošnjaka od strane Čovića.
Bravo Marko, zelim ti sve najbolje, super si voli te raja sa alipasina ( moja je B faza), a inace sam sa Bistrika
Alpasino, to su one zgrade kad idemo na more
dobar momak.
Fin momak. Osim toga cini mi se da je kulturniji od svih onih sto se pojavljuju u Seretu - ne kazem da imaju ili nemaju smisla za humor, samo kazem da su im kultura i odgoj na nuli.
dr.Meth nisam najbolje shvatio ovo "da po njemu oni koji te mrze pozdravljaju selam alejkum". Bio bih zahvalan za pojasnjenje.
ma jarane mozes ti imat i L i sve, i mozes biti drzava za sebe, ali carsija je carsija
Paša oko kralju
Extra sam se po treći put danas registrovao da pošaljem administratoricu klix foruma (koja je očigledno na PMS-u) u tri ....... peršuna !