Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA jok riječ je o sindromu otjerane. Živi ovaj narod hiljadama godina , poslije se podijelio na veće i manje Srbe, Hrvate , Bošnjake i ostale i uvijek je žena KOD SVIJU kad je otjerana bila SRAMOTA ZA SVOJU PORODICU !! Vidi samo ep HAsanaginica kojoj se divi cijela Evropa. PA bi je onda izubijala njena vlastita porodica il je ne bi primila OD SRAMOTE ! AL Evo ti sad evrope, ONA BILA TAJNO SILOVANA I TO JE JEDINI RAZLOG ZAŠTO JE RAZVEDENA !! Možda je bilo nasilja al ono ima dva a ne 1 uzrok .
VAljda si sa nasilnikom živjela 2 godine i prije braka a ne samo u braku. Ili si prije braka živjela sa više njih istovremeno ?? Ne bih dalje ,vidite da treba za sud saslušat obje strane ili ne treba sudit !
mrs bre lujkaco
...jer, on bi nju "posedovao"...treba te "muškarčine" kvalitetno natamburat, demokratski i miroljubivo, da više nikad ni glasa ne povisi.
vidi se vaše iskustvo sa ženskim rodom:p ko kaže da je bilo stvar "posedovanja", ne mora uopšte o tome biti riječ, slažem se da nikad ne treba sukobe rješavati fizičkim obračunom, pogotov muškarac prema ženi, ali nije to baš uvijek ovako kako se čuje od samo jedne strane....možda mu je priredila nešto grozno, možda je ona bila u toj vezi problem, nikad ne znate šta je čovjeka gurnulo preko ruba.
...sinko, treba bit muško pa ne dić ruku na slabijeg. ako misliš da ću ti sad nabrajat svoja iskustva, malo si se zajebo, dizvineš.
PA kolko si sama izazvala nasilje kod čovjeka za kojeg si prije braka bila sigurna da te voli. A ako nisi bila 100% sigurna mogo ti je neko na to skrenut pažnju, bar tata koji je izuzetan KIBICER !!! A ako si već provocirala i izazivala nasilje ZAŠTO GA LUTKO NISI IZAZIVALA PRIJE BRAKA ?? ZATO JER TI JE TO TAKO PASOVALO ! O tome se konačno mora javno progovoriti !!! NEMA VIŠE MILIONA KM MREŽI ŽENSKIH ORGANIZACIJA KOJA BJEŽI OD OVOG TEMELJNOG PITANJA KO ĐAVO OKO KRSTA ! Stid prije braka ????
Predpostavljam da ju je bilo sram.
ruzna a vjerovatno i razmazena.....nek joj tata kupi drugog momka :)