Promo
56

Importanne centar priprema mnogobrojna iznenađenja za svoj deveti rođendan

Importanne centar je već devetu godinu zaredom omiljeno i ugodno mjesto za kupovinu, druženje s obitelji i prijateljima.

S obzirom na svoj izvanredan položaj, dostupnost i bogatstvo ponude, centar je od početaka svog postojanja do danas rado posjećeno i ugodno mjesto za kupovinu i mjesto okupljanja svih generacija.

Ove godine Importanne proslavlja svoj deveti rođendan. Kao i svake godine do sada i ove su se iz Importanne centra potrudili da naprave poseban ugođaj za svoje posjetitelje, te da naprave proslavu koja će dugo ostati zapamćena.

U subotu, 4. maja s početkom u 12 sati počinje proslava rođendana koja je namijenjena svim generacijama. Proslava počinje izložbom dječjih radova PPOŠ Isa Beg Ishaković. Najmlađe posjetitelje zabavljat će Latif Moćević i Mravko Travko koji su osvojili dječja srca promoviranjem iskonskog dobra koje svako dijete i čovjek nose u sebi.

Osim Latifa i Mravka Travka koji su svoju tačku najavili za 15 sati, najmlađi posjetitelji družit će se s ekipom iz Tropik Event Teama i mađioničarom. Kenan Imamović je najpoznatiji mađioničar i iluzionista na ovim prostorima koji će posjetioce Importanne centra zabaviti i fascinirati s vrhunskim tačkama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Iluzije s golubovima, zečevima, zlatnim ribicama i nevjerovatno lebdenje stola samo su neke od magičnih tački koje vas očekuju.

Nakon pobjede na hrvatskom talent showu RTL Zvijezde, Ilma Karahmet će sve posjetioce ove godine obradovati svojim novim singlom "Podižem glas". U njenom glasu moći ćete uživati i ovaj dan već od 17 sati u Importanne centru.

Nedostaje vam smijeha? Onda ne propustite predstavu "Ocat i sin" Zlatana Zuhrića Zuhre i stand up komičara Tina Sedlara s početkom u 18 sati. Zuhra i Tin u ovoj komediji, koja govori o generacijskom jazu između oca i sina, oduševljavaju gdje god se pojave. Tema predstave je odlična je i nikad dovoljno prožvakana, a koja nas uvijek iznova može iznenaditi, ali i nasmijati do suza.

Prateći svjetske trendove i potrebe kupaca Importanne Centar za svoje posjetitelje redovno omogućava popuste, a sve trgovine u Centeru povodom devetog rođendana Centra posebno su slavljenički raspoložene, pa su pripremile i odlične popuste, koji idu i do 50 posto.

"S nestrpljenjem očekujemo i ovu proslavu našeg rođendana i veselimo se druženju s našim dragim gostima. Pozivamo sve građane da nam se pridruže, te da svojim prisustvom uveličaju naš rođendan", saopćili su iz Importanne centra.