Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA-ovci uništavaju Ilidžu od kako je rat završio, dokrajčit će je dojučerašnji SDA-ovci koji bi trebali da budu nastavnici fizičkog.
@BosniacumLilium imas tako lijepo ime a tako losu dusu mene bi bilo stid da nosim tako ime a sirim taku mrznju
Proklet bio Gavrilo. SJEME TI SE ZATRLO
Pa ni ova Austrija nece da trazi povrat svoje teritorije 😂😂😂
Pogodili su da će avioni slijetati na Ilidži i da će doći tramvaj do tamo. A još dva tramvajska kolosjeka i viseća željeznica to je i sada daleka budućnost.
Eno ode tramvaj za Hrasnicu 🤣😂😂😂
I opet je srbin Gavrilo sve zasrao, kao sto useru i uniste sve sto je lijepo. Potomci sejtana u obliku ljudi par ekselans.
E sad bi nam Kur.c bio predsjednik 🤭😂😂
Predizborno obećanje iz 1908 ;)
Znači oko 550 godina u KONTINUITETU nismo bili SVOJI !!! A bogami kakvo je stanje, ni danas nismo SVOJI !!!
Hebali vas a-u okupatori
bolje je ilidza izgledala 1908 nego sada ovi koji su dosli poslije rata na ilidzu i koji su stekli pare za vrijeme rata od sverca od Ilidze su napravili divlji zapad !
e da vam je onaj pobijedio bilo bi leteci,jer asfalta nejma, ona dva centa se izlizali
Proklet bio Gavrilo. SJEME TI SE ZATRLO
Ilidzanski dirizabl nekada je letjeo na liniji Ilidza, Karlovac, Frajburg, Ultraht, Oslo, pa nazad preko Edinburga, Porta, Malage, Riminija, Ulcinja, ili nije
Jadnije sad nego onda
@Ilija600 Ilija, mi islamozovani Srbi smo uvidili ljepote Islama, najljepse vjere, i shvatili da smo zivili u velikoj zabludi i velikom paganstvu vjerujuci u krivoslavlje. Takodje smo shvatili, da je bolje kupati se svaki dan, nego jednom godisnje kao vi. Zato smo odlucili da vise necemo biti Srbi, jer jednostavno, sramota je biti Srbin. To shvata i sve vise Srba po svijetu, koji postaju gradjani drzava u koje dodju.
Srbi ko narod i kao naziv ce jednostavno nestati.
@BosanskaZvijer Jasta ce, Srbi ce nestati, a vi islamski Srbi, koji svakih 40-50 godina mijenjate ime cete ostati. Pa i da nestanu, ostacete vi Srbi druge vjere.
Godina 2020.i kandidat za načelnika niko drugi nego Fikret Fiko Fikra Prevljak. Let's get ready to rumble!
Eh u to doba, Sarajevo bilo do Marin Dvora, do Ilizde pashanci i livade bile.