Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi fenSi likovi izgleda da ne znaju da već imamo glad u svijetu...
Hajde ovaj i nekako, ima godina pa eto pustis ga da i kaze sta, al kad mi ono malo deriste sto se juce rodilo krene nesto tarandati e vala….
Pa ovaj glavonja je isto imao ulogu kada je počela Covid pandemija... Nevjerojatno, koriste iste face u obmanama...
Znači nova agenda a ista propaganda.Prvo medijska predprogramska propaganda..opipavanje terena,sinhronizovano sa svjetskim preseravanjima politicara i javnih licnosti o globalnom zagrijavanju...a onda realizacija plana izgladnjivanja populacije i optuživanje "prirode" za istu.Bas kao sto je i korona kriva za ekonomsku krizu.Vrlo prigodno nema šta
nemoj sra t
Bla bla bla...
Tebe sigurno nece…. Postavili te Vrh piramide…. Da bi bilo Jos vise rasnih glumaca…. Ali nikad neces biti dobar glumac kao Denzel ili Smith…
Idrize, loša ti gluma. Tvoji gospodari zele glad narodu, a Bog se vec brine za nasu klimu.
Kaze garonja
Haj ne serii
Nema, još maksimalno 10 godina i sve je gotovo.
Ma kakvi. Ja za 10 godina planiram da se ženim kakav kraj :)
Idris Elba dragi moj izgleda nikad nisi citao ni Kuran ni Bibliju niti Tevrat.... . Mi šaljemo vjetrove da oplođuju, a iz neba spuštamo kišu da imate šta piti - vi time ne možete raspolagati. -vi time ne možete raspolagati-.vi time ne možete raspolagati-.vi time ne možete raspolagati-.
Idris Elba dragi moj izgleda nikad nisi citao ni Kuran ni Bibliju niti Tevrat.... I ne postoji ništa čije riznice ne posjedujemo, a od toga Mi dajemo samo onoliko koliko je potrebno. Mi šaljemo vjetrove da oplođuju, a iz neba spuštamo kišu da imate šta piti - vi time ne možete raspolagati. -vi time ne možete raspolagati-. I samo Mi dajemo život i smrt, i samo smo Mi vječni.
Otkud ti to znaš , il su ti rekli da ti kažeš
Ne sekiraj se, još jedno 30 godina maksimalno i sve će to biti gotovo.
Ma kakvi. Bit će gotovo za par hiljada godina...uopstalom nisi ti Bog. Čuj za 30 godina kraj svijeta
Tko o čemu nego glumac o klimatskim promjenama...