Tuzlanski klub "Privillege"
0

Humanitarni maskembal za Amilu Džinović

Sarajevo-x.com
Unija studenata Univerziteta u Tuzli, u saradnji sa studentskim udruženjima sa UNTZ u petak, 24.12.2010. godine, organizuje Novogodišnji maskembal u clubu Privillege.

Ideja studenata je da se i na ovakav način pomogne Amili Džinović, kojoj je neophodna transplatacija koštane srži da bi nastavila svoj život. Cijena transplatacije je 250.000 eura u klinici u Minhenu.

Do sada je prikupljeno 471.432 KM i nedostaje još samo 28.568 KM.

"Kako bi čim prije sakupili potrebna novčana sredstva, i pomogli Amili i njenoj porodici, pozivamo sve zainteresirane građane da u petak dođu 'maskirani' u club Privillege, te kupovinom karte od 3 KM na još jedan način učestvuju u humanitarnoj akciji 'Pomoć za Amilu Džinović'", stoji u pozivu organizatora.

Za vas su pripremili Djeda Mraza i Djeda Mrazice, party pića i 10 hostesa, nagrade za najoriginalnije maske: putovanje, bocu šampanjca, paketiće i drugo.

Ukoliko nemate vremena da se maskirate, na ulazu u klub možete kupiti maske, a novac od kupljenih maski ide u svrhu Amilinog liječenja. Pred kraj večeri će se prikupljena novčana sredstva uručiti Amilinom rođaku.

Dođite da se dobro zabavimo i ujedno doprinesemo u velikoj humanitarnoj akciji za jedan mladi život, navodi se u pozivu.