Holiday Market ugošćava Aka_demiju Pink Panter

Klix.ba
14.12.2015. u 12:32
4
11
Holiday Market ugošćava Aka_demiju Pink Panter
4
Holiday Market ugošćava Aka_demiju Pink Panter
Peti dan Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa bio je više nego uzbudljiv.
Djeca iz Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju posjetila su Hypo zabavni park, a Hypko u ulozi Djeda Mraza obradovao ih je novogodišnjim paketićima.

Posjetitelji Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa uživali su u bogatoj ponudi zakupaca kućica na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva ispred BBI centra, dok su kroz igru i učenje najmlađi u Argeta Junior Play House imali nezaboravne trenutke.Svi prisutni u PAN Winter Pubu nakon After Work Partyija, gdje svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi i DJ Haringa, te nastupa Aleksandra Saše Kabilja povodom obilježavanja posljednje noći blagdana Hanuke, uživali su u izvedbama Selam Tufekčić Tria. Na BH Telecom ULTRA Stageu prisutne je zabavio bend De Fakat i Flash.

Večeras će u PAN Winter Pubu nakon After Work Partyija nastupiti grupa Blavors, dok će na BH Telecom ULTRA Stageu od 20 sati prisutne zabavljati članovi Aka_demije Pink Panter.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: