Rezervišite svoje mjesto
10

"Hit mjeseca" opravdao svoj naziv: Sjajna atmosfera obilježila protekli vikend u Aquarius Vilsu

Aquarius Vils
Aquarius Vils
Regionalni muzički duel koji se odvijao proteklog vikenda u Aquarius Vilsu, u potpunosti je opravdao epitet "Hit mjeseca". U prepunom restoran klubu Aquarius Vils svoje muzičke vještine, ali i veliki muzički talent ukrstili su Mirza Pandur i Dino Suljić.

Zaista je to bio istinski spektakl kojem su svjedočili svi prisutni gosti u Aquarius Vilsu, a koji je ovaj put bio premali da primi sve one koji su željeli prisustvovati ovom muzičkom događaju.

Posjetioci koji su imali sreću da dođu do svoje ulaznice imali su priliku da svjedoče odličnoj svirci i natpjevavanju dvojice vrsnih izvođača. Vikend koji je pred nama po isprobanom dobrom receptu otvara bend Pandury.

Pandury u Aquarius Vilsu
Pandury u Aquarius Vilsu

Subota, 18. maj, na live scenu Aquarius Vilsa se vraća Nešad Selman sa svojim bendom. Poznati po super atmosferi koju prave, sigurno je da će ova vesela muzička ekipa to ponoviti i ovaj put.

Nešad Selman u Aquarius Vilsu
Nešad Selman u Aquarius Vilsu

U sklopu Warm UP događaja u petak i subotu koji su pred nama, nastupit će DJ Splein. Warm UP, kao i do sada, počinje u 21 sat.

DJ Splein u Aquarius Vilsu
DJ Splein u Aquarius Vilsu

Važno je napomenuti da Aquarius Vils nedjeljom radi do 22 sata.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vilsu kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata
  • Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Raduju se zajedničkom druženju.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine