Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jel vas stid da nju objavljujete, najveca bruka ovog grada, i kome je to bitno njeno mišljenje? Sta koga boli sta je ona rekla? Njen jedini "kvlaitet" i put do "uspjeha" je to što je znala kome i kad da rasiri noge i sad bi ja trebao da citam njena razmišljanja vezano za sve na ovom svijetu posto je vi iz redakcije objavljujete ko da je ne znam ti ko.
Dajte ba ljudi imal kakva opcija da se prijavi clanak, il da ga na neki nacin bojkotujemo, da prijavimo ovaj i svaki iduci na kojem ona bude, dok to smeće u redakciji koje joj daje ovoliki prostor ne bude otpusteno
Sta je Hana sa fb i klixa ne mozes brisati sortirati komentare koji samo tebi odgovaraju a ostale brisati, aaa kobilja glavo??
Nema potrebe Hanko, nije parada kobila. Pogrijesila si.
Velika fajda o kobile. Ko ovim dronfuljama daje ovoliki medijski prostor?
hana ljubim te u crveni picic
Zajedničko Hani i Sarajevu je kobilja glava.
Ti mozes podrzavati samo dogadjaje na hipodromima!
Samo da se zna nemam nista protiv LGBT populacije, nego jednostavno ne volim ovu sponzu.
VKG
Da ti Allah dadne šta si zaslužila što prije ...
Pa prije bih gledao ove spodobe nego tebe
Jadnica se nada da će naći neku trebu.
Hocel vam Bozo vreco zapjevat
Pod ruku svog bivseg Deena i mars na povorku, al u Zagreb, Dubrovnik, Beograd...
Cuj ovog odrona , propale starlete, nakaradne zene