|

Grupa Zoster regionalna reggae senzacija nastupa u Aquarius Vilsu

Grupa Zoster regionalna reggae senzacija nastupa u Aquarius Vilsu
4
Sponzorirani članak
6.2.2020. u 09:53
0
komentara
4

dijeljenja
Grupa Zoster regionalna reggae senzacija nastupa u Aquarius Vilsu
Ova vrhunska ekipa muzičara će u subotu 08.02. s početkom u 22 sata, nastupiti u sarajevskom Aquarius Vilsu.
Grupa Zoster, bh. grupa iz Mostara nastaje u jesen 2000. godine na inicijativu Marija Knezovića i Dražana Planinića kao potreba da se nešto kaže. Njima su se nakon godinu dana pridružili bubnjar Goran Rebac i pjevačica Marijana Pejić, i njih četvero postaju okosnica grupe. Nakon što je pjevačica napustila grupu, Mario postaje glavni vokal.

Grupa iza sebe ima četiri studijska albuma koja a uskoro očekujemo njhovo 5 studijsko izdanje. Trenutnu postavu grupe čine Mario Knezović – vokal, Atilla Aksoj – gitara, Adis Sirbubalo – klavijature, Nikola Galić – bas i Goran Rebac – bubnjevi.
Zoster smatra da je reggae muzika prikladna za ova trusna područja u kojima je doza agresivnosti čak i u muzici previše. Grupa stoga prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, ljubavi, te ponekad i edukacije.

Pored samostalnih kocerata grupe Zoster koje su imali, pa skoro u svim većim gradovima u regiji, svirali su i u Barceloni, Parizu, Beču, Zurihu, Amsterdamu, Geteburgu, New Yorku, Londonu, Aachenu, Tilburgu, Arnhemu, Baselu, Malmeu, a odsvirali su i većinu festivala u regiji, a nabrojati ćemo samo neke: Exit festival u Novom Sadu, InMusic Festival u Zagrebu, Sarajevo Film Festival, Lake fest Nikšić, Jazz fest Sarajevo, Soča Reggae Riversplash music festival, Seasplash Pula, OK Fest Tjentište, Arsenal fest Kragujevac, Bedem fest Nikšić, Love fest Vrnjačka Banja, Summer fest Mostar, West Herzegowina Fest Široki Brijeg.

Živa svirka Zostera je nešto najbolje što dolazi sa ovih prostora, i na nju ne možete ostati ravnodušni i morate je doživjeti iz prve ruke.

Karte se mogu nabaviti putem online servisa www.kupikartu.ba i direktno u Aquarius Vilsu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.