Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok je sunce grijalo, SDA omladina i njihova familija čije babe i mame rade po opštinama i državnim ustanovama gdje ih je stranka ubacila su se provodila i ispijale kafe. Međutim, sada kada dolazi zima to će da bude pusto mjesto, a rumenko je mogao tu da napravi silicijsku dolinu balkana, sve software-ske firme Sarajeva da strpa u taj centar, još da ga te firme renoviraju i i da to radi non-stop i proizvodi milione, šta reći za efendića.
@opel Kasarna ima sve od kuhinje, grijanje razvedeno, ima svoju toplanu, svoj vešeraj, svoju garažu, zamislite tu Mistral, Ziru, Infosoft, Symphony, It System, Authority Partners, ABC Software Development itd. itd.
Molba KLIXu:Kako svi znamo, Automatic 424, Diplomatic, citamotuA323 , Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
Rumeni ljakse ...sve u svrhu sopstvene promocije ...što se nisi usliko na mostu u Halilovićima i to je općina Novi Grad?!!!
@cqici JEL SE POPRAVIO MOST???? MAJMUNE NE SERI!!
Ljepota za oko i dušu, mjesto gdje svakodnevno provodim vrijeme
Vječni rahmet legendarnom komandantu i heroju odbrane BiH ⚜️ Tužnija bi bila ti bosanska majko ⚜️ Da nas ne povede heroj Safet Zajko
Hvala Allahu dz.s. na ovom parku, vrlo cesto sam sa suprugom i djetetom dole. Najbolji park u BiH. Hvala svim dobrim ljudima koji su ga napravili uz Boziju pomoc. I nadam se da ce nase Sarajevo u buducnosti dobiti jos ovakvih projekata, koji ce uljepsati djetinjstvo nasoj djeci. Amin.
@Gazda94 Allah nema veze s ovim, ovo su tvoje i moje poreske pare napravile.
Hoce li ovaj ikad odgovarat po propisima za ubistvo covjeka?
@hajrovalabalorda Ti si najbolji primjer zašto je čovjek proklet, pored sve ove ljepote ti se uhvatio te saobraćajne nezgode koja se samo u srbočetničkom maniru može okarakterisati kao ubistvo!