Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast
I bez grada narod ce ispaljivati rakete.
kad je narod glup ko k
Najedes se i pravac karlovac ili zagreb da malo vidimo kako se slavi ...kazu neki eu propada a ne vide da smo mi vec odavno propali al nam niko nije reko jer je vazno u medijima sta je reko,bakir,sta je reko komsic,sta je teko njima mile itd itd
Bolje i vatromet da narod vidi kako mu frcaju marke u zraku nego tim kuhibhamacgdje hapaju pola tih donacija u svoje džepove
Ovdje u Americi ta paljba traje 7 dana i 7 novi, ujutro kad ustanes ko da si se probudio na Grabezu 1993, sve smrdi na barut.
Bilo je vrijeme da se pirotehnika za praznike ukine
Bravo
Imao sam psa 13 godina prije i iako to njima mozda jeste traumaticno, ovakve odluke ce samo jos vise izmamiti idiote na ulice koji ce sami bacati petarde, vatromete i to neprestano satima. Bolja odluka bi bila zabraniti privatnu upotrebu pirotehnike a ostaviti gradski priređenih 5 min u ponoc.
Ukinuti sve. Niko nece se diviti nikom sto je bacio petardu. Zagadjuje okolinu, stvara buku... seljak. To je kao cigare, pijancenje po kafanama nekad bilo cool danas suprotno.
Za pohvale
Hahahah koje sranje, što ne dajte ostalim danima u godini u narodnu kuhinju i u pascadiju