Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bjezi Milicu, jadu jadni! Branis Covica koji je bogatiji nego svi politicari u Hrvatskoj zajedno! Sta je sa aferom "Hercegovacka banka", gdje su zavrsile stotine miliona maraka koje je R.Hrvatska slala za pomoc svim Hrvatima u BiH? Branis lika kome u sudskim procesima nestaje dokumentacija, koji je za svog mandata na mjestu clana Predsjednistva iz reda hrvatskog naroda, uspio uraditi to da za direktore drzavnih agencija postavi svog zeta i sestru od kcerke.
Sestru od kćerke ?! tumb tumb
ne daju Hrvati na Čovića to je čudo, svetiji im je od pape, ali vole vrlo rado zaroviti u tuđe dvorište
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
ko god ti vise plati ti bi odleprsao.ne seri milicu
goran je strašno intlgentan,načitan ,obrazovan prošao je cijeli svijet ali u intrvju kod stankovića je bar pola emisije bilo stvari koji i on sam zna da nisu istinite svjesno je prelezio preko istine.vrlo vješt manipulator bez obzira što je vrhunski novinar a isti ne mogu biti netavisni uvjek zavise od nekoga ili nečega vlasnika,multkorprativnih kompanija i njihovog marketinga,politike mogu samo biti profesionalni ali tada ih čekaknata za smeće......nije imao izbora.
a ti kao nisi znao sta ce se dogoditi!?
ovaj Milić nije alkoholičar k'o onaj Vukašinović.
pa što ne kažete što je rekao o Yugoslaviji ...i Titi..kao je samo lijepo opisao vrijeme diktatora
Ti si na zalost u ono vrijeme bio pijun srpskih obavjestajnih sluzbi za koje si radio i neznajuci to.
miljic je klasican ustasa....on bez srama kaze da se danas najbolje zivi u krajevima gdje vlada hdz....ali ne kaze zasto se tamo najbolje zivi.....valjda zato sto su hrvati dobili ista prava kao i bosnajci a bosnajka ima 5x vise...ne postoji ni jedan hrvat da ne prima pare sa budzeta ili bih ili federacije....a o tome koliko je tudjman pa i hercegovci izvukli alliji para za vreme rata da ne pricam...pa glupom aliji su prodavali vrecu brasna za 100 maraka
Be water, my friend! I Goran poslusa.
Kao novinar - svaka čast. Kao čovjek - nula, pa i niže. Ovaj bi se uvukao u pakash kome god treba, samo da uzme lovu. Ako misli da smo zaboravili njegova pljuvanja po Bosni u vrijeme dok je radio na HRT-u, vara se. Više je radio na rasturanju BiH nego Tuđman. Gnjida.
rat i stranke glavna tema.
Balkan.
Je3o ti HDZ ma7er i njihova "ljepota življenja".
Gospon Milic, Ma hajte molim Vas
Jugoslavija je bila drzava, a ovo sto sad imamo je sedam jadnih i prezaduzenih republika koje su samo na papiru nezavisne... Hrvati cak i kazu da im je bolje bez Jugoslavije a broj stanovnika se prepolovio zbog ekonomske situacije isto kao i u ostatku bivse nam drzave.
Jugoslavija jeste bila država, ali bez perspektive... onda kad razmisliš, zapravo nije bila država, nego je bila ku-ac kao i ova tranzicijska sranja. Ali ovo danas ipak ima bolju perspektivu nego Jugoslavija. Jeste klimava nezavisnost zbog banaka, MMF-a, NATO-a, EU, ali je makar manje podložno klanju.
BiH je vno.go od drzave. Kakva je to drzava iz koje narod jedna čeka da pobjegne i da se nikad ne vrati. Hvala vam bakire i Alija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedan od rijetkih normalnih ljudi koji je ostao covjek u svim vremenima.