Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo nekad riba bila, pola generacije je onanisalo na nju xD sretno s liječenjem...
Samo hrabro. Sreteno do izliječenja.
Odakle da ovoliko zena oboljeva ovu bolest? kako se ta sustinska pitanja ne pitaju? Mislim da postoje neki dokazi o uzrocima ali nije u interesu $$$ pretpostavljam jer kad us nas lagali da je pusenje 'zdravo' za $$$ onda je logicno da nas i danas lazu zbog $$$ Kad su doktori bili humaniste i naucnici bili optereceni saznanjem tada smo napredovali. Danas su to sve biznismeni...
Moja generacija a ja jos malo pa slavim dvije godine od zavrsetka lijecenja......zivot.
Sjecam se epizode Beverly Hillsa kad je Brenda mislila da ima rak dojke. Nekih 25 godina kasnije, i desi se
sretno u borbi al klixovci nagledali smo se dovoljno done ares, svaki dan nova slika, novi status, novi list knjige i tako to
Svako ima svoj način borbe, ne sudi ljudima dok se ne nađeš u njihovim cipelama, dabogda se nikad ne našao, nesretniče bezumni.
svaka čast doni ares sto je skrenula paznju na tu bolest. dosta ljudi oboli, a ne zna da je bolesno. meni lično je probudila savjest o toj bolesti. smatram da se vise treba pricati o toj opakoj bolesti, kako pomoci ljudima oko nas i nama samim nego o politicarima npm. od politicara se samo čir na želucu može dobiti, i ništa više.