Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je dijeta sto je palo juce u vodu,a za ovog drogera me zaboli on stvar,yebo vas on
@nexxy ne treba ti biti zao djeteta, ono ode u dzennet a ovaj u dzehenem, tako da mi je zao ovog drogera što protraci zivot bezveze a za dijete mi je drago što se neće patiti na ovom svijetu. Samo sabur roditeljima...
Koliko nam treba samoubistava ovih selebritija da bismo skontali kako način života kakvim većina današnje omladine teži nema nikakvu vrijednost niti svrhu. Vratimo se Bogu i božanskim uputama za sretan život na ovom, a I na budućem svijetu. Vjera, namaz/molitva, sretna porodica, imovina stečena na dozvoljen način su neprocjenjiva zadovoljstva. Iskoristimo ramazan za iskreno pokajanje i okrenimo novu stranicu svoga života.
Nece meni drina biti kappyija
Ovo ti Isus neće halalit
uzvikivao nermina nermina
Oprostio se od svih pa se ubio i to svjesno, dakle istekao ugovor s vragom. Proživio je svoj raj.
A nije se izvino baketu 😂
Do sada je sve glumio a ovo je prvi i zadnji put uradio bez glume!?
Poslje druzenja sa Kacevandom izvrsijo samoubistvo, sapun bio klizav.
Pizdun željan pažnje
Samo vutra i neboj se das ruku dic na sebe...
@nasa.je.bh ma ja ba ko ce se jos sa ubijanjem peglat
ko te beje budalo
Sejtan usao u njega!
Žao mi je naše djece i naših boraca koji nemaju šta jesti a ne ovoga, amerikanci su definitivno najbolesniji narod, čast izuzecima.
Skocio sa mosta i nakon toga ga udario automobil, pa sta je ovo, koja je ovo godina nisam znao da postoje leteci autombili, koji udaraju raju dok se ubijaju sa mostova
@82blade ocito zivis u nekoj zabiti...
Malo cudno napisan tekst.Zar nije logicnije pisati da je on bio glumac koji je imao zapazene uloge u filmovima "Thor" i "Terminator". Ovako mi nedoreceno jel su li filmovi ili kafici.Samo kazem.