Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne drže agencije ni kompanije do morala već znaju da će zbog poljuljkanog imidža Woodsa i Henryja u javnosti doći do opadanja kupovine proizvoda koje oni reklamiraju, a samim time i zarade kompanije. To ti je lažni moral.
Treba li su ostaviti Tiger Woods-a, on je odlican za Gilette reklamu, covjek ima uspjeha kod zena. Zar to nije glavni razlog zbog kojeg se muskarci briju?
nista sad Dzeku zovite one ja najbolji za reklame !!!!!!!!!!!!!! hohoh
jos samo treba napisati i za ovaj clanak \"ovaj clanak je nemoguce komentarisati\"
neka makar reklamne agencije \"drze\" do morala koji sve manje predstavlja vrijednost. respekt zbog nepotpisivanja - neproduzavanja ugovora.