Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj zbog golotinje, bože sačuvaj, nek pogledaju slike ovih današnjih maloljetnica, sise, guzice sve u zraku.. a tebi curo, svaka čast !!!
Nisam pristalica tetovaze ali ovo izgleda vise nego lijepo...
Ovakve tetovaze ...,nisu trajne maksimalno 5-6 godina ...!
otkud ti znas da li je zracena? ako je bilateralna mastektomija, 99% je sigurno da nije zracena vec da je sve rijeseno operativnim putem! buduci da je osoba mlada, zato su se ljekari i odlucili na bilateral. + vjerovatno ima porodicnu anamnezu pozitivnu!
draga Beta, da znas da na ovu bolest niko nije imun..nemoj svega ti sudit, jer kad-tad i tebi moze isto zakucat na vrata! ne kapiram kako ima ljudi koji misle da mogu pljuvat po svemu zivom..da znas koja hrabrost treba da covjek izadje kao pobjednik, a i normalan iz takve jedne zivotne borbe! neke cure drame kad im nokat pukne, a neko necujno se izbori sa svim zivotnim nedacama..prema tome :pssst!!!
Prezivjela rak,i istetovirala se,i to bas dio gdje je i zracena,a svasta .....
@bjutiful MA DOK SE TETOVIRAS UZMES PO KOJI TRAMAL I TO'T'GA JE TO
ako u ameriki nemas tetovazu nisi cool...ako nisi prezivjeo rak, nisi cook
@aa j e b e m ti mamu
Svaka joj cast sto je pobijedila rak, ali ovo je dokaz da su istetovirane zene bolesnice zeljne paznje.
prelijepo! ovo je reci tetovaza i umjetnost! samo mora da je bilo jako bolno na ovom mjestu gdje su rebra! zna li ko da li se daje nesto protiv bolova kad se rade tako velike tetovaze ili?
Joj crnjaka, al aj valjda ne planira imati dijete il bar ne planira da ga ona d.o.j.i