Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite obrnute uloge u Arabiji negdje. Da li bi osoba koja se smije dobijala lajkove ili bi bila obezglavljena u roku od minut? Hajmo bit realni i razumit ove "anit-islamiste". Koji krscan ne bi tako mislio da mu Arapi donose serijat u zemlju? Najnormalnija reakcija na svjietu je da se pobunis. I ja sam Bosnjak al potpuno razumijem ove ljude. Nisu svi muslimani ko sto smo muslimani mi Bosnjaci, treba i to imat na umu.
South Park ih ne bi mogao bolje nacrtati
Ko se ne bi nasmijao kada su ovi kreteni u pozadini stvarno al stvarno smiješni. Sestro tebi kapa dole.
Kraljica!!
Evo posto mnogi spominju tamo Sri Lanku ja cu Novi Zeland vec tada sam napisao da ono na Novom Zelandu ne vodi nicemu dobrom kao ni ovo sranje na Sri Lanki ali jednostavno Zapadni lobiji su stvorili teroriste zbog zelje za naftom jer s obzirom da je dzip Hummer na benzin eto vidite na cemu smo ( onaj ko je pametan skontat ce sta pricam) djevojko svaka cast tu si ih izjebala
ja sam inace za Ateisam, ali rispekt za zeMsku
Jeli ova iz srilanke...
Nikakva razlika izmedu nje i njih. Religiozni ekstremisti, sve i jedno na slici. Da nije murije i civilizacije, poklali bi se ko zivotinje.
Ma ja i onaj sto je htio gaziti ljude kombijem kod Washingtona ,nedaleko odatle, je tvoj brat!Ne pali suplja vise moja hanuma..
Ko se smije zlo ne misli
Meni izgleda kao da kaki. Na sred ulice, onako balijskom kulturom.
To sestro,pa vrijedniji je tvoj osmijeh,nego svi oni tamo zajedno.
Sva je u fazonu whazzzaaa'
sestra 👏👏👏
Neće osmijeh puno pomoći, ali hoće samo jedna Bakirova izjava da su selefije najveće moguće zlo za muslimane i da su u BiH nepoželjni!
A dobro sad, ali postenije bi joj bio angazman nje kao muslimanke protiv nekih neprihvatljivih obicaja muslimana kaka u krscanskim tako i u muslimanskim drzavama...vise bi dobila na legitimitetu....ovako ja kao levat mogu posumnjati da je ista u sluzbi nekakvih sluzbi sa bliskog istoka..
@KraljTvrtko01 Kako*
Serijat nije nikakva knjiga u kojoj su zapisani zakoni koji se bukvalno primjenjuju. U sustini, veoma je malo zemalja kojima je pravna osnova serijatska. U ostalim, mahom muslimanskim zemljama, ti zakoni, a koji se uglavnom ticu nasljedstva, primjenjuju se samo na muslimane dok ostale konfesije imaju svoje zakone. Ovdje je dosta specijalista, a i ne znaju sta je sarija. Nije sarija kamenovanje ili odsijecanje ruku. To je kazna u 99% slucajeva nemoguca.