Film/TV
0

"Zvjezdane staze: Prema tami" i "Živjela Francuska" u Cinema Cityju

Nova filmska sedmica u Cinema Cityju je u znaku svjetske pretpremijere SF 3D akcije "Zvjezdane staze: Prema tami" (Star Trek: Into Darkness).

Ulaznice za navedeni film možete kupiti već danas na blagajnama Cinema Cityja. SF akcija "Zvjezdane staze: Prema tami 3D" na repertoaru Cinema Cityja je od 11. maja.

Kad ekipu sa Enterprisea pozovu da se vrati nazad na Zemlju, oni će otkriti da je nezaustavljiva sila terora iz njihove sopstvene organizacije detonirala flotu i sve što ona predstavlja, zbog čega je naš svijet zapao u stanje krize. Kapetan Kirk će povesti lov na čovjeka u jednoj ratnoj zoni kako bi pronašao oružje za masovno uništenje i izmirio neke lične račune. Naši heroji će se naći u epskoj šahovskoj partiji života i smrti, u kojoj će ljubav biti na testu, prijateljstva će se raspasti, a žrtve će morati da se prave za jedinu porodicu koju Kirk ima: njegovu ekipu.

U početku, Bog je stvorio zemlju najljepšu od svih, "Živjela Francuska" (Vive la France!) je nova komedija koju možete pogledati u Cinema Cityju od 09. maja. Napunio ju je svim čudima i ljepotama ovog svijeta i nazvao je Francuska. Kako bi je stavio u ravnopravan položaj s drugim zemljama, odlučio ju je naseliti ljudima… Francuzima. Pretprodaja ulaznica za ovu interesantnu komediju počinje 07. maja na blagajnama Cinema Cityja.

Sve specijalne ponude koje Cinema City priprema za svoje posjetitelje od sada možete pratiti i na oficijelnoj stranici Cinema Cityja.

Odlazak u kino od sada je jednostavniji. Ulaznice od 22. aprila svi posjetitelji Cinema Cityja mogu rezervisati i SMS porukom na broj: 060/319-47-61. Rezervaciju ulaznica putem SMS-a moguće je izvršiti svaki radni dan u periodu od 10:00 do 15:00 sati.

Sve upite možete poslati i na e-mail: [email protected].