Film/TV
0

"Zvijezde sa zvijezdama" ponovo na OBN-u

Sarajevo-x.com
Od nedjelje 26. oktobra u 20 sati na OBN televiziji ponovno ćemo moći gledati muzičko-scenski show "Zvijezde sa zvijezdama" u kojem će ove godine, između ostalih sudjelovati, Vlatka Pokos, Elena Ristevska i Karolina Gočeva.

Počinje druga sezona megauspješnog i vrlo gledanog showa "Zvijezde sa zvijezdama", a ove nedjelje pratimo prvu od deset eliminacijskih emisija, najavljeno je danas iz OBN-a. Dakle, svake nedjelje ljubitelji ovog showa će moći uživati u živom prijenosu iz sarajevskog Doma mladih.

U prvoj emisiji upoznat ćemo 12 parova koji će se boriti za vrijednu nagradu, a sudjelovat će velika pjevačka imena iz cijele regije: Karolina Gočeva, Rafael Dropulić, Elena Ristevska, Bojan Bijelić, Vlatka Pokos...

Pjevači i pjevačice koji su već potvrdili svoj zvjezdani status na muzičkoj sceni, nastupit će u duetu s mladim izvođačima koji su svoju muzičku karijeru započeli upravo na nekom od reality showova OBN televizije, te će izvoditi najveće domaće i svjetske hitove.

Sam koncept emisije neće se uvelike razlikovati u odnosu na prošlogodišnji show, jer su urednici i producenti, kako tvrde u OBN-u, shvatili da je ono što su svojim gledateljima pružili tokom showa u prošloj sezoni bio doista pun pogodak: mnogo dobre zabave, originalni scenski nastup i vrhunsku muziku.

Gledatelji će isključivo svojim glasovima moći odlučiti koga žele eliminirati i jedino će njihovi glasovi biti kriterij za izbor pobjednika koji će biti proglašen na velikom finalu koje će biti održano 28. decembra.

Gledatelji mogu glasati tokom cijele sedmice. Znači, na temelju vaših glasova, svake nedjelje, jedan će par, nažalost, morati napustiti show „Zvijezde sa zvijezdama“.

Uz natjecateljski dio, uživat ćemo i u revijalnom dijelu programa, poručuju u OBN-u, gdje će nastupati poznata pjevačka imena, a o kome se radi, zasad vam nećemo otkriti – neka to bude iznenađenje za naše gledatelje! No, ono što možemo garantirati, a što televizija OBN radi najbolje, jest nezaboravan spektakl, prepun glamura i odličnih pjevačkih interpretacija, navodi se u saopštenju OBN televizije.

Voditelji showa "Zvijezde sa zvijezdama" dva su omiljena lica OBN televizije: Adrijana Kurtišaj i Feđa Fetahagić.