Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ***te kad ljudi koji žive na Zapadu u uređenim državama, koji živ uređenim i mnogo lagodnijim i zdravijim životima nego mi dobijaju moždane udare, mi bi se u Bosni trebali po putu raspadati. Mladiću želim svu sreću i brz oporavak.
pre-pre-mlad za ovako nesto... :-(
Zalosno je da se ovakve stvari desavaju mladim osobama.frustracija velika
E hoš' ti da se drogiraš, da ti oči sjaje..
a gledam ove patokare sto su od sabaha pijani, sto deru rakiju specijalku od dvije marke i sto malo prilegnu u snijeg da odmore, njihovom mozgu ni treptaja. nesretnom momku zelim brz oporavak i dug i sretan zivot
Uvijek je tako, komsija mi alkos zesci,vazda pijan,i nikad nije ni prehladjen bio,a kamoli nesto drugo. Nece njima nikad nista bit.
Bas mi gao zao i sad nekad pogledam onu seriju,al i jset glumio inteligenciju u njoj moralo ga je opalit :D nadam se da ces ostat dobar kraljevino.
Fenomenalna serija..brz oporavak
Samo gandže zarolat, to je preventiva protiv tih moždanih sranja. Naučno potvrđeno!!!!
nauka je super xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)