Film/TV
16

"Zvezde Granda": Sanja Kužet i JK osvajaju izgledom

Još jedna sjajna emisija najgledanijeg muzičkog showa u regionu i u BiH "Zvezde Granda" očekuje nas i ove subote, 03.10.2015. od 21 sat u programu OBN TV.

Konstantno prepucavanje i prozivke članova žirija obilježiti će i ovu emisiju. Ove subote gostujući član žirija je Saša Matić a zbog opravdanog razloga Snežana Đurišić će biti odsutna a zamijenit će je Goran Šljivić direktor GRAND TV-a.

Šest momaka i četri djevojke i ove subote prolaze u drugi krug. Svi već znaju da je voditeljica Zvezda Granda, Sanja Kužet jedna od najzgodnijih žena na Balkanu, a kada joj još uz to odabre odgovarajući styling onda je to dobitna kombinacija za muške uzdahe, a Sanja će i ove subote naprosto blistati što neće moći proći bez komentara Šabana Šaulića.

Kada smo kod izgleda, i Jelena će biti u sjajnoj kombinaciji koja naprosto osvaja sve. Kada je Karleuša u pitanju i ovoga puta njen jezik će biti opasan pa će se i porječkati sa najboljom prijateljicom Marijom Šerifović koja će promovisati Gibinu (Veiki Brat) frizuru.

Kada su takmičari u pitanju bit će i onih koji će definitivno žiri ostaviti bez riječi a ove subote vidjeti ćemo i djevojku kojoj svi prognoziraju sjajnu karijeru. No, bit će i onih kojima će Bosanac savjetovati pošto dolaze iz Evropske unije da pjevaju "koncerte za mladu i mladoženju".

Sve je to i monogo više od toga garancija da je najbolja zabava i ove subote od 21 sat uz program OBN TV i Zvezde Granda.