Film/TV
0

"Zvezde Granda", najbolja zabava na OBN TV

Sponzorirani članak
Najbolja zabava uz male ekrane je i ove subote rezervisana za show program Zvezde Granda koji se emituje u programu OBN TV.

Da su "Zvezde Granda" osvojile gledaoce u cijeloj Bosni i Hercegovini i u novoj sezoni pokazuju i zvanični izvještaji o gledanosti agencije Nielsen za Bosnu i Hercegovinu koji potvrđuju apsolutnu dominaciju ovog muzičkog showa.

Za fenomenalnu atmosferu i posljednje subote u mjesecu oktobru bit će zaduženi glavni akteri, članovi žirija "Zvezda Granda" Aca Lukas i Jelena Karleuša. Ovoga puta Aca će se toliko zaigrati da će u jednom trenutku završiti na podu. Prvu pomoć će mu kao prave kolegice pružiti Jelena i Viki.

Gledaoci će moći vidjeti koja kandidatkinja liči na Jeleninu kućnu pomoćnicu, ko ima komplekse kandidata iz Bosne i Hercegovine, ko je istrčao iz lifta, zašto će Marija napustit studio, ali i iz kojeg je razloga Lukas poručio Viki u jeku rasprave da ide kući.

Tajanstveni član žirija će dobiti lekciju od Dragana Stojkovića Bosanca koju će sigurno zapamtiti do kraja života, a i ove subote dominirati će kandidati iz Bosne i Hercegovine.