Film/TV
0

Zvezde Granda u subotu na OBN TV

Sponzorirani članak
Apsolutna dominacija Zvezda Granda se nastavlja, u subotu 29.10.2016. Zvezde Granda su bile apsolutno najgledaniji tv sadržaj u Bosni i Hercegovini, ostvarivši AMR od 16,87% a SHR 36,42% i ostavivši daleko ispod druge konkurentske programe.

U drugi krug takmičenja prošli su sljedeći kadidati: Stefan Arsenijević Arsa, Kristina Jovanović, Ahmed Dadi Redžić, Jetiš Hadija, Maja Đorđević, Oliver Aleksovski, Denis Musai i Nejra Prošić.

Na spektakularnu scenu Granda i ove subote stižu mlade muzičke nade s namjerom da je osvoje i postanu nove Zvezde Granda. Gledaoce OBN TV 5.11.2016. od 20 sati očekuje sjajna zabava za koju će biti zaduženi fenomenalni kandidati i stručni žiri.

Djevojke i mladiće, nove Grandove uzdanice, ocjenjivat će i komentarisati nezgodni i okrutni žiri u sastavu: Ana Bekuta, Marija Šerifovic, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac.

U subotu će sijevati varnice na relaciji tajanstveni i glavni žiri. Gledaoci će imati priliku vidjeti i kandidata koji je svojim opuštenim ponašanjem prošle godine osvojio simpatije gledalaca, ali i stručnog žirija kao i sukob Saše Popovića i Jelene Karleuše. Žustra rasprava će se voditi oko mrtvih životinja i masnih harmonikaša. Aca Lukas će uputiti prijedlog da se počnu organizirati veganski vašari. Zvezde Granda su pravo mjesto za smijeh do suza i praznik za uši.