Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzas od serije, barem za mene, ne gledam nista gje ima zombija, joj narocito kada idu sepajuci, iskrivljeni u gomilama prema prezivjelim, a oni ih onda masakriraju. Uzas, to sam vidjela na reklami...
Coraaaaal
Koji kreteni. Zombiji od iduce sedmice dolaze na ekrane. Ovo sto smo gledali u FWD je bullshit. Previse bespotrebnih dijaloga, lose razradjeni likovi,kojih je ionako previse. Nismo vidjeli totalni kaos niti pad vlade i sustava. Bullshit. PRavi zombiji dolaze u subotu. Nadam se da ih nece pokvariti.
Za tebe je i zombi ljudina zamisli kakva si osoba
Malo te zezaju znakovi interpunkcije.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Idu na pauzu citave dvije sedmice jer pocinje nova sezona TWD