Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@OTOKsBLAGOM informiši se, jarane. Imena boraca mostarskog i konjičkog korpusa bila više ali manje muslimanska.. 60% bili muslimani ako ne i više. Zna se ko je u dolini Neretve bio na strani antifašizma i ko na strani Hitlerovaca. Valjda si čuo za pjesmu "Mostarska mati"...pročitaj imena palih boraca.
Ujkani, djaba udarate dislajk. Partizansko groblje je dokaz da su muslimani predstavljali vecinu u redovima partizanskih trupa iz Mostara, Konjica i Stoca.
Zna se zna.....dedo, babo, daiđa, amiđa...... Pa Đema je bio domobranski časnik do 44'.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad čitaš ove komentare bude te sramota s kim živiš u državi i ko te okružuje ... Izuzetak gubitak i strašna nesreća, mnogo mi je zao reditelja i takvog gubitka zivota, a njegovim potomcima iskreno saucesce bez obzira na vjeru, ime ili naciju ....💔
Napišite članak i o Omer Paši Latasu kad je sa kuburom sve postrojio 😅
Smrtno je stradao most koji nisu ponovo obnovili. Valjda nije bilo para. A ni volje.
Tacno ovaj klix portal radi na sto vise zapaljivih i ruznihi nacionalnih komentara to bolje a one normalne komentare brise.
Nije klix kriv za ovakve komentare na ovakvom clanku.
Turska okupacija kršćanske BiH
Mi smo oslobodili Bosnu od nevjernika poput vas..
eto, ispade da je BiH kolijevka krscanstva. ;)
Srecna vremena.Tito…Beograd,evropska metropola.U Bosni možeš reći da si Hrvat,Srbin ili Jugosloven.Nema improvizacija i cirkusa
Kud ih Boris neporoka sve do jednog. Danas ne bi bilo potomaka ovih bradatih pichkica.
"ajmo drugovi, zivlje, zivlje. chetnici navaljuju"
Nijedan Mujo nije imao petokraku u Neretvi a danas gradžanska antifa raja
Vi ste kokarde nosali do '45 mamu li vam.
Od vas udruzenoslocinackipoduhvatnih se ni ne ocekuje da govorite istinu. Cudo bi bilo da priznate da na mostarskom partizanskom groblju mozes jedva prebrojati 5 katolickih imena, i ako ni to nije sigurno. Mnogi su srbovi tada imali i katolicka imena ili prezimena.
muzika je vrh
Preko vode do slobode
I Asimov Lord Glumac ubi covjeka pa nikom nista.
https://www.olx.ba/artikal/42891254/zastitna-maska-za-koronu/ Zastitna maska koja ima na sebi reklamu koja se lista kao na displeju puni se na normalan punjac atrakcija za navece
Niko ne nosi masku