Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutni pobjednik(SFF) i ukrotitelj leoparda(CH) postao je specijalac(ZFF) sa zlatnom zvijezdom(Maroko). 4. listopada bio kongres psihijatara i objavljen podatak da 1 750 000 bosanaca pati uključujući i same psihijatre. Šta fali "Letu iznad kukavičijeg gnijezda", "Blistavom umu" koji obradjuju temu o psihičkim bolesnicima. Zašto ne bi imali i BiH verziju ove teme.
ako nam vec ne ide u fudbalu neka nam ide u film, naprijed Pjer !!!!!! Bosna je uz tebe !!!!!
Diskenzija ako si ti bolestan ne znaci da je cijela BiH takog izgleda,vrijeme ti je da posjetis psihica he he hee...Sto se tice filma trebao bi sa OSCAROM da sve ovo zaokruzi.NAPRIJED PJER
Ukrotitelj leoparda je postao specijalac sa zlatnom zvijezdom(nije išao u spec. školu to pouzdano znam). Pjer, u BiH ima 1 750 000 ljudi sa psihičkim problemima. Ima li kakav dobar scenario u vezi sa ovim.
hajmo bosno,bosno,bosno hajmo hercegovino
nema festivala na kojem Gori vatra nije dobila nagradu.
Svaka cast nasi!! :)))