Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previse je ispraznih i pateticnih filmova. Ovaj film ne nadahnjuje. By the way, a sta ovaj djecko zna da radi ?? Svi se vadimo na to kako nema posla. Nije vise problem u tome, ovaj film bi imao smisla da je 1979 - ta kad se na drzavu moglo cekat. Poznajem dosta raje koji su danas giganti, a sjede u dvije kancelarije i rade programe za EU i SAD. Moramo poceti govoriti drugim jezikom i tjerati sistem da se mijenja. Nas jedini problem je nacionalizam partija koje svjesno prave ovakav ambijent da bi unistavali narod i zemlju, jer njima pametni ne trebaju. Sve u svemu, film je vise wanna be.
Klonacno da se nasao neko da snimi film o stvarnim nasim problemima. Sve do sada su ratne price sumnjivog kvaliteta i sugestivnog sadrzaja.
Babo se borio u armiji BIH znaci mali je bosnjo garant tako da nema putovnice gdje da ode? nesto ne stima u filmu moj jasmine:)
Grijesis. I moj se stari borio u ARBiH. A ja na zapadu...
Nisam otisla, istjerali su me iz BL. Doslovno nas izbacili iz zemlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tacno ovako osim sto ti stari nije na kraju tuzan sto si otisao vec sretan :D
Onda ti nemas djecu kada tako razmisljas...
pa ko to ne bi bio sretan ,dijete ti ode u bolji svijet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije remek djelo kao Došo dedo iz Njemačke ŠTA JE ŠLJUNKARE ŠTA JE ŠTA HOĆTE OD NAS BILVOLILA DAZNAŠ
Tuga koliko je ovaj narod letargican.
ovo je smeće od tzv. filma
Zasto (ali realno)? Zar je daleko od istine?
dobro je da ne gledam
Najveci mi je problem sto neznam dje zveke povoljno zavrsit