Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu mogli uvjeriti amerikance da je tako kao što oni kažu, ili ne smiju da kažu da su ih ameri najurili, šta bi drugo moglo biti.
I ja sam to pomislila.. Mislim da je vise zbog realnih stvari koje objave, nego finansije.. Covjece pa ne znaju sta ce od para...
to nije nista novo....kompletan islamski svjet ce propasti zbog obaranja cijene nafte....i na kraju krajeva u sledecoj dekadi nafta vise nece biti primarna energija bez obzira na cijenu...islamski svjet ce se okrenuti proizvodnji i trgovini drogom i ljudskim organima...
Pravice organe u prahu jos malo
@BW1 .....tako je svijetska ekonomija propada a prezivjet ce samo onaj ko ima prirodnih resursa i ko ima oruzja da to odbrani....to je danas samo rusija i mozda australija....ono sto je zanimljivo da danasnju tehnologiju uglavnom predvode rusi i kinezi....ne postoji zemlja u kojoj kinezi ne prave termo a rusi nuklearne centrale......zapad je izgubio trku jer su mislili da su nepikosnoveni i da ce svi morati narucivati od njih....ali vi ste bosnjaci i to se vama ne moze objasniti :)
Ma nema veze! Bratski im CNN i dalje radi, tako da ameri nece biti uskraceni za objektivne informacije!
Jedini kanal koji postujem je Russia Today.
Steta .. Najkvalitetniji i najbolji tv kanal u svijetu