Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..bit'će zanimljivo..
meryl streep 20 nominacija a ne 13
i na klixu svake godine citamo isto
Navijam da ''LA LA Land'' osvoji nagradu u makar 7 kategorija :)
Kakvi su ovo podaci? Meryl je ovo 20-a nominacija. I zar James Coburn nije najstariji dobitnik?
Najstariji dobitinik je zapravo Christopher Plummer, dobio je Oscara za najbolju sporednu ulogu u 82. godini, 12 godina vise of Coburna i 2 godine vise od Burnsa.
Kakvi su ovo podaci? Meryl je ovo 20-a nominacija. I zar James Coburn nije najstariji dobitnik?
nije tacno,marlon brando je dobio za glavnu musku ulogu a robert de niro za sporednu,i s tim da brando je odbio oskara iz protesta zbog tada neistine koja se sirila na filmskom platnu o indijancima
''Najveći broj nagrada osvojio je Walt Disney, čak 26''- valjda se misli na kompaniju Disney koja je producirala te filmove a ne lično na Walta Disneya.
Đe su oni bili kad je Isa-beg Ishaković udarao temelje našem šeheru...
Bosnje predlazu da se promjeni ime u Alijina nagrada.Ako ne prihvatite tuziti cemo bas u Hagu za dzenosajd i zabrinuti jos vise Inzka.
Ma kakvi bre, Jovan Deretić kaže da je Oskar Srbenda iz okoline Čačka i da mu je pravo ime Ostoja Kiparević, al Amerika, Vatikan, CIA, Klintonovi da prekrstise i prodade veru za veceru.
@horejšio-majami 😂😂😂😂👍👍
Valjda ce spomenuti srebrenicke djenosajd... kmek...
..nema potrebe, planeta zna da ste genocidna nacija..