Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne mogu vjerovati kakvih debila i futavaca ima po ovom Klixu.. Znači, svakoj personi se nađe nešto, svi se popljuju i niko ne valja. Evo, konkretno u ovom slučaju.. Šta fali Zani matere vam? Mlada, lijepa, uspješna glumica i žena, bez ikakvih afera i onda dođe neki maloumnik i napiše nešto ogavno ili popljuje onako radi reda. I 100% je tačna ona - sve će ti oprostiti osim uspjeha.
@HODI Bravo.
Selma bila Selma ostala haha
Kao glumica nula bodova. A jos je i ružna.
Zana svakom dala a najvise dala svome cuki kojovic predragu
zar smiju muslimani za Ramazan da tako pričaju?
Ova sam glumi tam dje se jakare 😂 dobra glumica
Ribetina.
Bravo Zana, pusti ove papke. Takvi su ionako Sarajevo prije rata gledali na razglednicama ili čuli za nj. kod komšije na radiju.
Ovo je ona budaletina sto stiti cuke. Dzukac joj ga turaaaaaa in winter
Normalno da ce stiti covjekovog najboljeg prijatelja.
@seIjober02 Seljo pita moja mama kad ces doci