Previše 'nasilja i seksa' - video
0
Zabranjena reklama za novi film Angeline Jolie
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
film je dobar gledala sam ga (: naslija vala nema sve je po mjeri (:
baš je bezveze reklama. prikazuju gore stvari a ovo zabranjuju!cccc
jos jedna klasicna ameicka trakavica. toliko lijepih evropskih filmova;nema potrebe za ovim!!! cheers
odavno nisam na ovoj stranici procitao normalnije komentare... :) jedna od rijetkih stvari gdje komentari nisu odlutali od teme i bilo mi je pravo uzivanje citati... :) usput, film nisam gledao, ali pogledat cu.
koliko se ja sjecam ona se neguzi vec drugi par na kuhinjskom stolu.
jak fil pravo a ovo o reklami nidje veze jedno cete u filmu vidjet mrsave guzove andjeline djoli i to je to .. al je akcija i ideja o krivljenju metaka fantasticna a za seljake koji kazu da je fil nerealan molim vas kada uzimate film razmislite sta ocekujete od njega... ako je akcija moze svasta biti
Bolje bi bilo zabraniti pojedine video igtice!
jao seksa u reklami, jbt...svrsio sam 5x koliko sam se nalozio xD glupi amerikanci....sux
meni je film super. I vidi se gola guza Angeline. Kud ces dalje?
ja sam ovaj film daaaaavno gledala, ni ja se ne sjecam sexy scena.... hmmmmm....hmmmmm jos uvijek ne :-) a film je onako.... prosjecan
Ma nije loš film, još jedan matrix-like u nizu... al što kažeš zavali se i uživaj. Neki dan dam jaranu da pogleda, umalo me nije ubio, kaže pokrenuo dvd pred porodicom kad ono na samom početku nekakv seks... ma ubi me ako se ja sjećam da uopšte toga ima... ima i žešćih 50 puta bez ikakve zabrane.
Film je fantastican i jedna od boljih obrada stripa... da za seljake koji tvrde da je film nerealan, naravno da je nerealan jer je sve radjeno po izmisljenom stripu :) Znaci zavali se i uzivaj :)
JA DUGO GORI FILM NISAM GLEDO.....
Fakat....nidje veze...nasilje tu i tamo...nista brutalno....s sex? jebme ako se sjecam da ga uopste ima....Pih...
film je krsh! a i reklama!