Od 1. augusta
0

Zabava za sve generacije uz nove filmove na repertoaru Cinema Cityja

L. K.
Cinema City od 1. augusta će na repertoaru imati neke stare, ali i neke nove velike naslove u kojima će uživati sve generacije.

"Paklene ulice: Hobbs & Shaw" (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) je akciona avantura u kojoj glavne uloge tumače akcione zvijezde Dwayne Johnson, Jason Statham i Idris Elba.

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro pet milijardi dolara širom svijeta, franšiza "Paklene ulice" (Fast & Furious) sada predstavlja potpuno novi projekat u kojem Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge Luka Hobbsa i Dekarda Shawa u filmu "Paklene ulice" - Hobbs and Shaw.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobbs (Dwayne Johnson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Shaw (Jason Statham), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu "Paklene ulice 7" 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unapređeni, cyber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanessa Kirby), koja je zapravo sestra Dekarda Shawa, dva zakleta neprijatelja Hobbs i Shaw moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice...

Pored novog filmskog naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju animiranu avanturu za sve generacije "Kralj lavova" zatim komediju "Stuber" sa Kumail Nanjiani i Dave Bautistom u glavnim ulogama, te horor "Dječija igra" reditelja Larsa Klevberga.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi "Kralj lavova", "Hrabri mališan" i "Priča o igračkama 4".