Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusao sam gledati ovo smece:mozak mi je blokirao kad su spojili Zeusa i svjetski rat,kao da su to paralelni dogadjaji u istoriji.Ona koja dolazi sa nekog ostrva koje ne poznaje civilizaciju ide da trazi Boga rata,cini mi se Aresa,u Njemackoj za vrijeme rata! Isto da su napravili da se Isus ili Muhamed bori protiv Hitlera..nidje veze..
Legendarna scena kada pita Kimmela kakav su joj grudi!
Daleko od toga da je box office bomba. Da ne bude zabune.
Sve zahvaljujući Gal. Koja je to bomba!
ja bi sa ovom volio kaku pornjavu pogledat
bosnjo trazi provjeren film trazeci ga 2 sata od van dama, stalonea, svarcenejgera, martin lawrence dvoumi se dvoumi i na kraju nista ne upali. Ove nove filmove bosnjo ne bi pogledao da mu plate
Sve više filmova, sve manje dobrih filmova..
tacno.....rijetko kada izbace nesto sto drzi paznju....ja sve vise gledam stare dobre provjerene stvarcice