Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na BHTu i Hayatu klanjaju svaki dan 4 rekjata nafile da se dokopaju AJB. I ptice na grani znaju da su tu daleko najbolji uslovi za rad. Ne serite bespotrebno.
Moj drug je tu volontirao, dobio 200 KM za 5 dana, zahvalnicu i potvrdu. Uz to su imali prevoz i obroke. Kaze super druzenje i ekipa.
Ne bi bilo loše da prije nego komentarišete raspitate se za uslove rada na Al Jazeeri. Odgovorno tvrdim da su volonteri na AJB DOCu ispoštovani maximalno.
Gledaj ramena, gledaj kicme, iskrivile se ko felge.
Dzaba a mozda i dobijes.
moderno robovlasništvo
Moderno naravno, to je praksa svugdje u svijetu, samo je kod nas lezi hljebe da te jedem.
Neka ti mam radi za dzabe, platite ljudima pa ce raditi
ovo je isto ko i SFF uzimaju neki milione i djrcu iskoristavaji da im steru tepih i nosaju namjestaj za cca 200KM .. kaze sine budi sretan sto si i to nasao.. a Purivatra i krimi kompanija po stotine hiljada izvuku za par dana... fuj
Cuj volontirat? Platite ljudima nije humanitarna organizacija