Selma traži zvijezde
0

"Voli me do bola" sa Selmom Bajrami na Hayat TV

Piše: N. J.
U subotu, 9. aprila, na Hayat TV u 21 sat počinje emitiranje showa "Voli me do bola" u kome će glavnu riječ voditi folk pjevačica Selma Bajrami.

Riječ je o emisiji posredstvom koje će Selma pokušati odabrati ljude koji će se naći u njenom novom spotu, za pjesmu "Voli me do bola".

"Kako Selma važi za vrlo kontroverznu, interesantnu, nepredvidivu i nadasve dobru pjevačicu, čije su pjesme sa posljednjeg albuma jako dobro prošle kod publike, došli smo na ideju da zajedno uradimo show u kojem će Selma pronaći partnere za snimanje spota", rekla je za Sarajevo-x.com urednica muzičkog programa Hayat TV Amela Gadžo.

Tako će već u prvom izdanju showa gledatelji imati priliku vidjeti trbušne plesačice, ritmičare, Go Go plesače, pa čak i one koji su striptizom htjeli dobiti svoju ulogu.

Uz Selmu će se u emisiji kao glavni akter pojaviti njen stilist, prijatelj i dugogodišnji plesač Ado Karišik. Našu sagovornicu Amelu Gadžo pitali smo i o audicijama za emisiju.

"Jako smo zadovoljni, prijavilo nam se mnogo mladih, interesantnih, dobrih i onih manje dobrih plesača, koji su došli pokazati svoje umijeće i očarati Selmu", kazala je Gadžo.

Emisije će biti emitirane svake subote u istom terminu. Još nije poznato koliko će ih tačno biti, ali se zna da će biti emitirane najmanje četiri.