|

Višeminutni aplauz za sarajevsku premijeru filma "Južni vetar" koji je hit u Srbiji

Višeminutni aplauz za sarajevsku premijeru filma "Južni vetar" koji je hit u Srbiji
74
Klix.ba
2.11.2018. u 22:49
18
komentara
74

dijeljenja
1/13 Foto: D. S./Klix.ba
2/13 Foto: D. S./Klix.ba
3/13 Foto: D. S./Klix.ba
4/13 Foto: D. S./Klix.ba
5/13 Foto: D. S./Klix.ba
6/13 Foto: D. S./Klix.ba
7/13 Foto: D. S./Klix.ba
8/13 Foto: D. S./Klix.ba
9/13 Foto: D. S./Klix.ba
10/13 Foto: D. S./Klix.ba
11/13 Foto: D. S./Klix.ba
12/13 Foto: D. S./Klix.ba
13/13 Foto: D. S./Klix.ba
Višeminutnim aplauzom je sarajevska publika pozdravila ekipu filma "Južni vetar" reditelja Miloša Avramovića koji je večeras premijerno prikazan u multiplexu Cinema City.
Za sarajevsku premijeru ovog filma koji je osvojio Srbiju vladalo je veliko interesovanje. Za samo sedam dana prikazivanja u Srbiji ovaj film pogledalo je 150.000 ljudi, a čini se da će postati novi hit i u bh. kinima.

Osim reditelja Miloša Avramovića premijeri su prisustvovali i glumci Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Luka Grbić, Slaviša Čurović, Aleksandar Gligorić i Miloš Petrović Trojpec.


"Južni vetar" je kriminalistička akcija i donosi priču o Petru Marašu, pripadniku beogradske automobilske mafije, od trenutka u kojem stvari u njegovom životu počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik a kojim upravlja iskusni Car dobro radi. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promijeniti kada se Maraš slučajno zamjeri brutalnom narko klanu.

U ranijem razgovoru za Klix.ba reditelj Miloš Avramović rekao je kako je ovaj film metafora preživljavanja u ovom surovom sistemu.

Glavne uloge u ovom uzbudljivom akcionom trileru, pored Miloša Bikovića, tumače Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna Đuričić, Nela Mihajlović, kao i Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev. Nebojša Glogovac je u ovom ostvarenju ostvario sovju posljednju filmsku ulogu.
Prijavi grešku


Komentari (18)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...