Zvijezde u izolaciji
0

"VIP Survivor" ekskluzivno na OBN-u

Sarajevo-x.com
Televizija OBN za jesen najavljuje emitovanje ekskluzivnog reality showa "VIP Survivor" koji se već gotovo mjesec dana u srbijanskoj produkciji snima u džungli na Flipinima sa slavnim ličnostima iz naše regije.

Direktor programa OBN-a, Mimo Šahinpašić, obećava dobru zabavu.

"Survivor je samo jedan od programa u iznimno bogatoj jesenskoj shemi koji ćemo ponuditi gledateljima. Odlučili smo se za lokaliziranu verziju jer su našim gledateljima većina lica celebrityja koji se u verziji VIP Survivor 2010. takmiče poznata, pa smo sigurni da će pobuditi njihovu pažnju", kazao je Šahinpašić.

Produkcija nastoji do pred samo emitiranje zadržati u tajnosti lokaciju na kojoj se snima, no znamo već da je tajne teško čuvati pa su zaljubljenicima ovog formata mnogi podaci dostupni na internetu. Jesu li svi tačni ili su među njima i "patke", uskoro ćemo dozanti iz prve ruke. Ono što je sigurno jest da poznati i slavni nemaju povlastica kad je ovaj show u pitanju. Kao što su se u prvoj sezoni za opstanak borili takmičari dotad nepozanti javnosti, tako će ove sezone činiti i domaće slavne ličnosti.

Bit će zanimljivo vidjeti ko može preživjeti sa šakom riže i limitiranom pitkom vodom koju im produkcijski tim osigura, a ko će jelovnik nadopuniti onim što nađe ili možda ulovi. Osim teških uslova života glavnu draž showu uvijek daju međuljudski odnosi. Sigurno je da nemogući uslovi života u divljini bude najgore u ljudima pa se "dobrice" nerijetko pretvaraju u "zlice", a inače glasni postaju vođe krda.