Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u sestici ce biti vise glumaca,bar tako pise, a Fast and the Furious filmovi su super,u prva 2, tj.3 bazirani su na utrke a poslije na malo vise akcije......istina da ima dosta NEmogucih scena al opet ovo je skoro jedini film o utrkama i akciji zajedno a da se \"nastavlja\". http://www.imdb.com/title/tt1905041/
Meni 5 dio baš ima zaokruženu cjelinu i baš je suvišan 6 ili čak 7, kao što je i Rambo a i Rocky totalno uništio kompilaciju tih filmova..tako da baš unište sve s tim.
TI SI KANTA,KO SI BOLAN TI DA DISAŠ ISTA,POGLEDAO 5 FILMOVA U ZIVOTU I KONTAS SVE ZNAS
1 i 5 zakon, ostalo KANTA ---
Slazem se s tobom. Prvi i drugi imaju prolaz,donekle i treci(Tokyo drift)jer nema niko iz standardne glumacke postave. Ako ovako nastavi ode ovo u sapunicu.
VJEROVATNO CEKAJU NA NEKOG ALTERNATIVCA KOJI NE IZVLACI GLAVU IZ SVOG PAKASHA DA IM KAZE STA TREBAJU DA RADE
Volim prva 2 dijela ali ovo ostalo je preseravanje
joj, zamislite kako je lijepo evi i mišeli kad ih vin dizel k\'o dizelka rastura po patosu... :)