Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam obican karinas i nemam tu cast da budem na ovakvim mjestima, ovim prigodama u ovom biranom drustvu...
@manki sve si pogodio :) Samo si zaboravio jos da sipam lože za petaka :)
@manki brat moj lijepi, ja bih volio da si ti moj najbolji drug, ti si zlatna omladina ove zemlje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Čuli krkani da je popularno biti fan ove franšize filmova, pa pohrlili da naprave selfije i pokažu svima kakvi su gikovi i frikovi, baš kao oni iz drugih filmova koje su gledali. Puuu.
vidi crncuge gubica i nosine...e jesu sastavili ekipu glumaca svaka im cast
"pretpremijera"... koja glupost jbt.
Svako ima pravo na svoje misljenje... Svako od nas voli razlicite zanrove. Ja volim Star Wars iz razloga jer ima dobru pricu. U sustini to je jedan film podjeljen na vise dijelova. Za one koji mozda ne znaju... STAR WARS je proglasen za najbolji SCI-FI film i generalno najbolji film proslog stoljeca jer 1977 godine u to vrijeme snimiti takav film sa takvim efektima je ne zamisljivo bilo. Revolucija SCF-FI zanrova. May the Force be with you :)
Sinoc sam gledao u Mostaru... Mostar je prvi u regiji imao priliku da gleda ali smotanci stavili u ponoć,no to nije smetalo da dvorana bude puna
Prikazivalo se i u Tuzli u ponoc, bilo je popunjeno do zadnjeg mjesta.
je li ovo onaj film sto se pravi na play stationu
JJ Abrams je razočarao i napravio film za djecu. Znalo se da će sve otići u sto klinaca čim je Disney studio kupio Star Wars franšizu. Jedni ratnici sa krpenim maskama nalik na ninja kornjače, drugi obučeni u crveno-bijele kostime kao djeda marazovi. Jednooki robot kao Kiklop. Čovjek po pustinji vodi robota nalik na šarenu skočicu-lopticu.
jedva cekam pogledati u Imax kinu sledecu sedmicu... :)
ja cu pogledati za 36 godina, kad bude 15ta repriza na FTVu :)
zaboravih napisati - lucky you ! :)
Za 3 sata idem gledati film, nadam se da ce biti odlican, a po prvim reviewima opravdat ce nasa ocekivanja.
mej d fors bi vid ju
Divi ovo dvoje majke ti, pa nije Mortal Kombat, vec Star Wars :D placem