Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta god da bude bosanski film je opet napravio ogroman uspjeh. Svjetski uspjeh. Lokalno je izazvao sve mrzitelje, sve sljedbenike i nasljednike koljaca da jos jednom pokazu svoje primitivno lice. Cudi me samo koliko ih dodje ovdje da se izivljava. Negiranje i takve stvari su put prema ponavljanju genocida. A to su vec uradili, nakon strasnih zlocina u 2. svjetskom ratu u istocnoj bosni, to su ponovili i ponovice opet prvom prilikom.
Veceras Kusturica na aparatima
Najbitnije je da cijeli svijet vidi kakvi su srbi genocidasi i da je UN dozvolila pokolj nad neduznim ljudima. Bravo Jasmila. Nikad ne zaboraviti.
Bravo Jasmila. Nadam se da ce film bar mrvicu doprinjeti da oni sto su na strani zlocinaca, sto ih pravdaju, bar mrvu progledaju. Ali tesko. Mazu sebe krvlju sa ruku zlocinaca.
a samo se prvi pamti😉...šalim se...navijam za Aidu ali mislim da Another Round dobija
Neka Jasmin stavi masku, pa one lavore na oci. Da se svijet ne isprepada
Najveci oskar je taj sto je svijet napokon vidio sto su UN snage radile i kako su saradzivali sa cetnicima i da su taj jadni narod dali direktno u ruke krvnicima
za zlatnu malinu
Svi očekujemo pobjedu Jasmile, ali nešto mi govori da ćemo ope' u baraž ( 2.mjesto ), daj Bože da griješim.. Sretno Jasmili i njenom timu večeras ♥️🇧🇦
SVE SAMARI PO VRATU I OBRAZIMA!!!! I TO CIGANSKI !!!! ZA GENOCIDASE!!!!
Nadu ostavite iza sebe. Ako se previše nadate a ne dobije razočarat ćete se. Ako se ne nadate a dobije onda se nećete razočarati.
Naravno da nećemo osvojiti šta se palite. Dosta je svijetu ovakvih filmova i patetike.
Te pateticne i propagandne su izbacili u prvom krugu, tipa "Dara iz Jasenovca", a ostalo je najboljih 5 po svemu.
Dušmani na aparatima.
Zna li se išta kada ce vakcine ? "Quo Quo Vadis vakcine?
Prijavi se i zvaće te sta smaras
Ako Aida dobije Oskara vidjecemo samo izlive mrznje i bijesa od strane muslimana. Nema tu nikakvog radovanja ni srece. Zato naprijed Aida!
Pravi Srbi iz Srbije Novokomponovani iz BiH.😉😉