Na OBN-u
0

Večeras počinje show "Zvijezde sa zvijezdama"

Sarajevo-x.com
Voditeljski par: Feđa Fetahagić i Adrijana Kurtišaj
Voditeljski par: Feđa Fetahagić i Adrijana Kurtišaj
Od večeras svake nedjelje u 20 sati na OBN televiziji ponovno ćemo moći gledati muzičko-scenski show "Zvijezde sa zvijezdama" u kojem će ove godine, između ostalih sudjelovati, Vlatka Pokos, Elena Ristevska i Karolina Gočeva.

Večeras počinje druga sezona OBN-ovog showa "Zvijezde sa zvijezdama", a ove nedjelje pratimo prvu od deset eliminacijskih emisija. Dakle, svake nedjelje ljubitelji ovog showa će moći uživati u živom prijenosu iz sarajevskog Doma mladih.

U prvoj emisiji upoznat ćemo 12 parova koji će se boriti za vrijednu nagradu, a sudjelovat će velika pjevačka imena iz cijele regije: Karolina Gočeva, Rafael Dropulić, Elena Ristevska, Bojan Bijelić, Vlatka Pokos...

Pjevači i pjevačice koji su već potvrdili svoj zvjezdani status na muzičkoj sceni, nastupit će u duetu s mladim izvođačima koji su svoju muzičku karijeru započeli upravo na nekom od reality showova OBN televizije, te će izvoditi najveće domaće i svjetske hitove.

Sam koncept emisije neće se uvelike razlikovati u odnosu na prošlogodišnji show, jer su urednici i producenti, kako tvrde u OBN-u, shvatili da je ono što su svojim gledateljima pružili tokom showa u prošloj sezoni bio doista pun pogodak: mnogo dobre zabave, originalni scenski nastup i vrhunsku muziku.

Gledatelji će isključivo svojim glasovima moći odlučiti koga žele eliminirati i jedino će njihovi glasovi biti kriterij za izbor pobjednika koji će biti proglašen na velikom finalu koje će biti održano 28. decembra.

Gledatelji mogu glasati tokom cijele sedmice. Znači, na temelju vaših glasova, svake nedjelje, jedan će par, nažalost, morati napustiti show "Zvijezde sa zvijezdama".

Uz natjecateljski dio, gledatelji će uživati i u revijalnom dijelu programa, poručuju u OBN-u, gdje će nastupati poznata pjevačka imena, a o kome se radi OBN nije htio otkriti.

Voditelji showa "Zvijezde sa zvijezdama" su: Adrijana Kurtišaj i Feđa Fetahagić.