Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci negativac serije umire vcrs Petyr "Littlefinger" Baelish..
@MustafaGolubicCrnRuk arja ce ga ubiti sigurno sad kako ce biti vidjet cemo...ova "svadja" arje i sanse je cini mi se samo da zavaraju bejlisa..
Ne bih rekao. :-)
jao spojlera, treba vas na gepek getače zašarafiti
"Svjetski mediji pišu da je sigurno kako će u ovoj epizodi umrijeti jedan od važnih likova s obzirom na to se prikazuju i velike bitke poput osvajanje Highgardena od Neokaljanih i Dothrakija. " Ovo je bio trilaer. I nema svjetskih medija koji su uopste ovo pomenuli izuzev vas. Nadam se da ce sledeci clanak da pise ne onaj ko je zaduzen, nego onaj ko prati seriju i cak je mozda pocitao neku i knjigu od Dzordza Martina.
ja sam čuo da će se osim serije o Aliji snimati i pornjić sa Sebijom i Sarajlićem, jer ona ima mlade pastihe i velike količine praška od vijagri koji unosi analno u svoje partnere kojm naknadno pucaju genitalije pa ih Skaka servisira.
Spoiler alert!!! "U BiH nista novo"
faggot shit patuljci se karaju i to je cijela serija hahahha
Jel da. Isto kao i musafir iz kojeg vi SDA-ovci tumačite svoje živote. ;-)
a steta............aaaa ko ce docekati.........
game of "thronse" ahahahahahaha
...game of "thronse" :-D :-D ahahahahahahhahahaha
Jedva čekam :)
Košpe, džezvenjak I vekerica u 3
Sljedeca sezona tek za godinu jbt :(
oh, svrš svrš