Kinezi snimaju seriju
0
"Valter brani Novi Pazar"
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mogli su i u Sarajevu svakako smo najnoviji Pazar.
i ti srbine brate s..eš, ako ti je bosansko tako odvratno, nije mi jasno šta te vuče na ovaj portal
Ne mogu da vjerujem da ste izbrisali komentar u kojem je neko naveo da je Vladimir Walter Peric rodjen u Prijepolju, tj. da je bio Sandzaklija, glavom i bradom. http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Peri%C4%87_Valter
Novi Pazar je osnovan 1464 godine, moj rodni grad, iako nisam vezan, volim grad
Imamo mi novog valtera, klocoglua. Ta ce on, ja mu kroz noge probaciivooo
Plamen trepti, kao da nebo gori... sprema se oluja....
U pravu si. Salarewo.
Ljudi bio mi je drag, al jučer ga slušam na RADIO 202 Beograd kako kaže da je u filmu promovisao Srbiju i Srbe i da je izuzetno ponosan zbog toga. Niđe veze.
Ada no
jel se jos nekom cini da na ovom omotu ispod kineskih slova pise \"war in SALAREWO\"?
sarajevo, srce sandzaka!
Budala , mogli su samo sinhronizovati film na kineski a za pozadinu koristiti veliku sliku beograda . I jedni i drugi su šampioni u falcificiranju svega , BAŠ SVEGA .
Valtera Perića su izdali \"njegovi\" srbi-če tnici a pogubili su ga Nemci. Sad taj lažni Valter liže zicugu i če tnicima i Nemcima. Prijatno mu.
HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HHA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,A,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,
Presmijesno i nidje veze!
zar bata nije poginuo na palama kad je snimao onu \"seriju\" \'95-e?
(nastavak) Vi ruku dižete na vlastitog brata, Stajete na put narodnoj nam sreći - Pa kakva vam je, kakva za to plata I šta li ćete - recite mi - steći, Kad ruku dižete na vlastitog brata. Vi Efialte i Radaci svi ste: U srce majci handžar ste zaboli; Pov\'jesti svoje zgazili ste liste - A u duši vas to ništa ne boli, Jer Efialte i Radaci vi ste. O stidite se, skrijte mrske glave Pod mračnu zemlju, o sinovi tmine! Kad kod vas nema ljudske svijesti prave, Neka vam sjena sa svijeta zgine - Ah, stidite se, skrijte mrske glave! Čujte, gdje kune hrvatska vas mati, Što vam je život, što vam je hljeb dala; Svuda vas njena teška kletva prati... O zatornici njenih ideala, Čujte, gdje kune hrvatska vas mati! *Radak=Otvorio Turcima kraljevski grad Bobovac *Efijalt=Sinonim za izdajicu. Inače,ime Grka koji je u termopilskoj bici 480. prije n. e. izdao Spartance Perzijancima.