Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istocnobosanske
dobar film, ko kaze da ne valja nema pojma o filmu :)
najgluplje nesto sto sam gledao ikada...
avatar..jeeeeeeeejejejejje!!!!
\"Za pripadnice ljepšeg spola Cinema City Cinema City predstavlja novu sjajnu romantičnu dramu pod nazivom \"Ljubav se događa“.\" To bi odprilike znacilo ovo: \"za pripadnice glupljeg pola pripremili smo jedan prigodan film\"
Kupi sok u Konzumu koji se nalazi 10 metara dalje :)
@id - pa nisam ni ja neki poseban kritičar, ali sam izrazio svoje mišljenje. nisam očekivao čudovišta jer sam prije gledanja filma pogledao trailere i info. A ovo što su snimali ljude u kinu na premijeri je čista propaganda.
Cinemy City je stvarno super stvar, još da hoće još pojeftiniti sokove....
dosadan je ako ocekujes spektakl, cudovista i svecenika koji se se u po frke pojaviti i rijesiti stvar kao sto se desi u milion filmova... ja fakat ne kontam ljude, sve neki filmski kriticari. ja mogu reci da mi se neki film ne svidja, ali nisam relevantan da kazem valja li ili ne. to ako ti ne kontas ovakvu formu, ne znaci da ne valja...
slazem se id, film je totalno bezvezan. Ipak pogledacu sve ove filmove preko torrenta naravno
paranormal activity je toliko dosadan i glup film, nigdje ni repa ni glave, nešto kao strašno se desi 3-4 puta u filmu i to je to. Film je gubljenje vremena i para.
ovaj \"paranormal activity\" sam gled\'o, i umr\'o od straha, nisam smio u WC otic\'... prejak film!
pa kad si smotan dodji dan dva ranije...
da je jos kartu ugrabiti kao da ova raja samo filmove gleda....4x sam bio i nije bilo mjesta slobodnih