{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uskoro emisija za porodicu "Roditeljski sastanak" na BHT1

2.10.2015. u 09:25
101
Uskoro emisija za porodicu "Roditeljski sastanak" na BHT1
101
Uskoro emisija za porodicu "Roditeljski sastanak" na BHT1
"Roditeljski sastanak" je emisija za porodicu koja nudi savremeni pogled na odrastanje i obrađuje teme namijenjene roditeljima i djeci. Biće emitovana na BHT1, svake nedjelje od 16:30 časova, a prva epizoda je na programu 4.oktobra 2015. godine.
"Roditeljski sastanak" traje 25 minuta i nudi konkretne savjete roditeljima, ali i zabavni i i edukativni sadžaj za mališane tako da je idealna kako za roditelje, tako i za djecu. Djeca mogu uživati u smiješnim video klipovima svojih vršnjaka, dok roditelji mogu dobiti odgovore na mnoga pitanja i „tabu“ teme sadašnjice. Svake sedmice "Roditeljski sastanak" je prilika da se cijela porodica okupi ispred malih ekrana i zabavi, nauči nešto novo te razgovara o bitnim pitanjima sa kojima se svakodnevno susreću.

Emisija se emituje na BHT-u, a produkciju potpisuju "Produkcija Prvi kadar" iz Istočnog Sarajeva i agencija T&T concept iz Sarajeva. Iz "Roditeljskog sastanka" poručuju: "Roditeljski sastanak" nastao je kao želja i volja nekoliko mladih roditelja da podijele svoje poglede na svijet vezane za porodicu i odrastanje djece . Cilj nam je da što više saznamo i da što bolje razumijemo sve vezano za porodicu i našu djecu, da djeci omogućimo što je moguće ljepše i bezbrižnije djetinjstvo, da podijelimo vrijednosti za koje smatramo da su ispravne, te da pomognemo drugim roditeljima da pruže svoj maksimum. Zato pozivamo sve roditelje da nam se pridruže na "Roditeljskom sastanku" i da zajedno stvaramo ambijent za sretnije odrastanje naše djece."

U prvoj epizodi možete gledati priče o odrastanju djece na selu, o šumu na srcu kod djece, o tome šta vam sve treba za novorođenče u prvim mjesecima života i još mnogo toga.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: